Herdenking 2021


Door de recent weer verlengde maatregelen in de Coronacrisis, heeft het bestuur definitief besloten dat de herdenking op 4 mei wederom niet op de gebruikelijke manier op het Fort zal kunnen plaatsvinden. Dat betekent dat, net als vorig jaar, de speeches en het noemen van de namen van de gefusilleerde verzetsstrijders al eerder zal gebeuren en op 4 mei de herdenking op het Fort een besloten plechtigheid zal zijn, incl. het luiden van de klok, het blazen van de taptoe en het leggen van bloemen en kransen. Beide gedeelten van de herdenking worden op video vastgelegd, die spoedig na 4 mei op deze website te zien zal zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s