Groot onderhoud


Het monument staat in de vrije natuur en daarmee onder invloed van niet alleen weer en wind maar ook van wilde dieren en planten. Dat brengt niet alleen het gebruikelijke jaarlijks onderhoud aan perken en gedenkstenen met zich mee, maar ook groot onderhoud aan met name zaken als bestrating die ondergraven wordt. Na een extra inzamelingsinspanning onder bezoekers en betrokkenen, heeft het stichtingsbestuur in de winter van 2011-2012 het noodzakelijke grootonderhoud aan het plaveisel kunnen laten uitvoeren. Gelijktijdig hiermee zijn de vlaggenmasten verplaatst waardoor vlaggen weer vrij en vier kunnen wapperen. Ook zijn de borders aangepast waardoor er tijdens de herdenking meer ruimte is alle belangstellende en de herdenkingsstenen beter bereikbaar zijn. Wij danken allen die dit mede mogelijk gemaakt hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s